Däckverkstad & Däckhotell i Göteborg

Hos oss på Autoexperten i Göteborg vill vi förenkla billivet för dig. Vi är medvetna om att bilägandet kan vara krävande och vill därför bespara dig tid, arbete och utrymme genom att ta hand om era däck.

Boka tid online

Vi tar hand om dina däck året om

Checka in på vårt däckhotell i Göteborg så tar vi hand om dina däck. I vår däckverkstad ser vi till att alla dina däck kontrolleras, tvättas (tillägg) och förvaras svalt så att dom är redo för ytterligare en säsong. Hos Autoexperten däckhotell får du mer än bara däckförvaring. Upptäcker vi att något av dina däck är i dåligt skick tar vi dessutom kontakt med dig i god tid inför kommande säsong för en öppen diskussion kring dina eventuella däckbehov.

 

Förvaring / skifte / tvätt / balansering? Välj någon av våra 2 prisnivåer.
Vi kontrollerar att mönsterdjupet är tillräckligt för att tåla en ny säsong. Måste något åtgärdas/repareras, får du besked i god tid.

Tvätt och rengöring av däck

För att få ut så mycket som möjligt av dina däck är det viktigt att de hålls rena från lösningsmedel och smuts. Vi använder en miljövänlig däcktvätt.

Däckkontroll

Vid varje in-/ut-checkning kontrollerar vi däckens kondition. Om däcken är slitna och måste bytas meddelar vi dig.

Hjulskifte

När det börjar bli dags för byte av däck på din bil, bokar du lätt en tid på hos oss online eller genom att ringa, oavsett om det gäller vinter- eller sommardäck.

Nitrogen i däcken

Med nitrogen i däcken ökar livslängden på dina däck med upp till 25%. Sänker bränsleförbrukningen med upp till 5%. Minskar riskan för däckhaveri. Minskar risken för rost och korrision på fälgen. Är ofarlig och miljövänlig. Vår däckverkstad har utrustning för att byta luften i dina däck mot nitrogen till en kostnad på 250kr.

*Lag om vinterdäck 1/12–31/3

Det är tillåtet att använda dubbdäck under perioden 1/10–15/4. Lag på sommardäck 16 april tom 30 november.

Ditt fordon ska ha vinterdäck från 1 december–31 mars om det är vinterväglag.

Vinterväglag råder när det finns snö, is, snömodd eller frost på någon del av vägen. Polisen avgör om det råder vinterväglag på platsen där du befinner dig.

Bilservice

Vi erbjuder originalservice enligt fabrikantens serviceprotokoll. Servicen eller reparationerna utförs av välutbildad och erfaren personal och med alla eventuella specialverktyg som är nödvändiga. Läs mer här >>

Bilverkstad

Vi är en ackrediterad bilverkstad som kan hjälpa dig släcka dina 2:or från besiktningen. Efter att vi rättat de fel som markerats med tvåor så meddelar vi transportstyrelsen att problemet är löst och att bilen är besiktigad och körklar. Läs mer här >>

Kontakta oss

Har du några frågor eller funderingar? Eller vill du veta hur du hittar till oss. Du hittar all information här, vi rekommenderar att du använder kontaktformuläret för snabbast service.

Kontakta oss

Boka service

Boka din service online hos Autoexperten Bilverkstad Tagene / Bäckebol i Göteborg.
Välkomna.

Boka tid online

Öppettider

Måndag: 07:00 - 17:00

Tisdag: 07:00 - 17:00

Onsdag: 07:00 - 17:00

Torsdag: 07:00 - 17:00

Fredag: 07:00 - 14:00

Lördag-Söndag: Stängt

OBS! Ändrade öppettider under sommaren!

Kontakta oss

 

Autoexperten Bilverkstad - Tagene

AW VERKSTAD

Göteborg

Tagenevägen 9

422 59 Hisings Backa

E-post: info@awverkstad.se

Telefon: 031-57 91 80

Orgnr: 556765-2739

* ANGÅENDE GDPR Den nya lagen trädde i kraft 25/5-18 och här följer därför info. Viktigt att veta är att Aw Verkstad AB aldrig delar- eller säljer några kunduppgifter till tredje part. Vissa uppgifter sparas pga fakturering eller offerering, beroende på vilken typ av UPPDRAG som är aktuell. Meddela om du som kund önskar att dina uppgifter tas bort eller om du inte önskar något utskick från Aw Verkstad AB.